Exista un secret al sanatatii?

Sport + Alimentatie corecta = Sanatate!

seceretele sanatatii

In aceste vremuri complicate pe care le traim, una dintre cele mai frecvente cauze ale problemelor de sanatate, in special a problemelor cardiace, o reprezinta sedentarismul – lipsa efortului fizic pentru cel putin 30 de minute pe zi, de activitati fizice moderate.

Lipsa miscarii, alturi de alimentatia dezechilibrata, sunt clasificate conform unor studii recente in topul factorilor care cauzeaza afectiuni cardiovasculare, diabet zaharat si chair unele forme de cancer.

Sper ca aceste fapte sa va atraga atentia si sa va „sperie” putin, astfel incat sa luati atitudine si sa alungati sedentarismul din viata dumneavoastra. Practicati cel putin 30 de minute de sport pe zi si veti avea o inima mai puternica si mai sanatoasa pentru mai mult timp.

Reclame

Un gând despre &8222;Exista un secret al sanatatii?&8221;

  1. Ioana zice:

    Faptele descrise de tine sunt, intr-adevar, adevarate, insa sedentarismul este provocat si de lipsa timpului sau de graba. Stiu ca sportul este important, insa nu am timp in fiecre zi, ci mai degraba cateva zile pe saptamana, cand mai prind cate o ora libera. Alimentatia dezechilibrata cred ca este tot un rezultat al grabei…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s